Věřím, že ten příští březen už bude pro takové zážitky jako jsou kurzy vaření příznivější.
A protože tou dobou se už všichni budeme těšit, jak oprášíme naše zahradní grily, rozjedeme to asijským grilovacím speciálem.
A že není nikdo lepší než Zdeněk Křížek, kdo by nás naučil tyto speciality připravovat, se přijďte přesvědčit sami.
Kurz pro kuchaře všech kategorií, pro domácí gurmány i profesionály.
A že tento kurz by určitě potěšil jako dárek pod stromečkem, nemusím připomínat.
Takovýchto tipů na dárek najdete na webovkách víc. Tak vybírejte. A že to bude zážitek!
Menu:
Hovězí sashimi (svíčková)
- Somen nudle, fazole edamame, omáčka soba
Thajský kuřecí BBQ skewers
- Kokosové mléko, arašídová omáčka, koriandr
Hovězí Flank steak
- Hoisin omáčka, grilované batáty, Bok choi, citrónová tráva
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin