Závitky neodmyslitelně patří k asijské kuchyni, ať to jsou ty vietnamské, jarní, letní nebo i ty sladké.
Zdeněk Křížek nám odhalí jejich záludnosti i krásu v plné parádě.
Kurz pro kuchaře všech kategorií, pro domácí gurmány i profesionály.
Takovýchto tipů na dárek najdete na webovkách víc. Tak vybírejte. A že to bude zážitek!
Menu:
Vietnamské závitky
- Bok choi, krevety, chilli omáčka
Smažené jarní závitky
- Kuřecí maso, rýžové nudle, švestková omáčka
Sladké jarní závitky
- Grilovaný banán, chlebovník, slaný karamel
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin