České i světové velikonoční pokrmy

Termin konání:
26.03.2020 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

Jaké pokrmy patří k Velikonocům?

Jaká je tradice a jak moderní gastronomie umí tradici posunout dál a k lepšímu?

To ve svých pokrmech vychytal Honza Horký.

Menu:

Roláda z mini kuřátka se špenátovou nádivkou, smetanová omáčka ze žampionů

Jehněčí kotlety, pažitkové máslo, ragout z hrášku

Variace z divoké kachny, švestková omáčka,

Vykostění křepelky, příprava rolády s houbami a petrželová nádivka s uzeným špekem

Mušle svatého jakuba s hráškovým krémem  a škvařenou slaninou

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři