Jaké pokrmy patří k Velikonocům?
Jaká je tradice a jak moderní gastronomie umí tradici posunout dál a k lepšímu?
To ve svých pokrmech vychytal Honza Horký.
Menu:
Roláda z mini kuřátka se špenátovou nádivkou, smetanová omáčka ze žampionů
Jehněčí kotlety, pažitkové máslo, ragout z hrášku
Variace z divoké kachny, švestková omáčka,
Vykostění křepelky, příprava rolády s houbami a petrželová nádivka s uzeným špekem
Mušle svatého jakuba s hráškovým krémem a škvařenou slaninou
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin