Chřest s masem, chřest s rybou, chřest se zeleninou

Termin konání:
23.04.2020 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
3 000 Kč
Podrobnosti:

Máte rádi chřest a hledáte nové inspirativní recepty? Nebo vůbec nevíte jak na něj? Je lepší zelený chřest nebo bílý chřest? Mám chřes loupat nebo neloupat? Jaká je správná technika a zpracování bílého a jaká zeleného chřestu?

Tak toto všechno a určitě ještě mnohem víc nabídne Jan Horký na kurzu, kde bude chřest hrát hlavní roli.

Menu:

-chřest s holandskou omáčkou

-chřestový tatarák

-chřest se zastřeným vejcem a hovězím tatarákem

-smažený chřest s uzeným lososem

-chřestový krém s creme fresh

-chřestová nádivka

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2020 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.