Pralinky, čokolády, práce s čokoládou

Termin konání:
19.01.2022 16:00
Kurz Vede:
Helena Fléglová
Volná místa
3 000 Kč
Podrobnosti:

Trochu teorie, hodně praxe.

Dozvíte se vše, co potřebujete vědět při práci s čokoládou. Ukážeme si, jak správně temperovat čokoládu, jaké teploty je nutné dodržovat u jednotlivých druhů čokolády. Vyrobíme si tabulkové čokolády, vylévané pralinky, krájené pralinky a čokohrudky.

Program kurzu:

-Výroba tabulkových čokolád – malinová čokoláda

-Výroba vylévaných pralinek – naučíme se, jak se pracuje s kakaovým máslem a uděláme si pralinky s rozmanitými vzory a barvami, náplň cappuccino

-Krájené pralinky triple gianduja 

-Hrudky - karamelizované oříšky a sušené ovoce v čokoládě

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .


V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.


Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2021 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.