Pralinky, čokodekorace, práce s čokoládou

Termin konání:
15.01.2019 16:00
Kurz Vede:
Anna Marvanová
Poslední 2 volná místa
3 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Trochu teorie, hodně praxe.

Dozvíte se vše, co potřebujete vědět při práci s čokoládou. Ukážeme si, jak správně temperovat čokoládu, jaké teploty je nutné dodržovat u jednotlivých druhů čokolády. Vyrobíme si tabulkové čokolády, vylévané pralinky, krájené pralinky a čokohrudky.

Program kurzu:

- temperace čokolády a kakaového másla

- Výroba vylévaných pralinek – naučíme se, jak se pracuje s kakaovým máslem a uděláme si pralinky s rozmanitými vzory a barvami, náplněmi

- Krájené pralinky double gianduja 

- Čokohrudka 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .


V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.


Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři