Dary moře na talíři

Termin konání:
28.03.2019 16:00
Kurz Vede:
Pavel Mareš
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

I na tento kurz můžete využít body z Cafeterie firmy Edenred.

Obdivujete na dovolených u moře nabídky tamních restaurací? Nenašli jste odvahu ochutnat jejich dobroty přímo na místě? Nebo jste ochutnali a stýská se Vám?

Pojďme se naučit, jak na dary moře i v naší české kotlině plné sladké vody.

Jak zpracovat seafood? Jak očistit slávky? Jak na vaření, porcování a servírování humra? Co s luxusními škeblemi sv. Jakuba? Jak poznat čerstvou a správně upravenou ústřici

LUXUSNÍ KURZ VAŘENÍ - to vše na v Gurmandii v Jihlavě s Pavlem Marešem.

Menu:

Dušené slávky - bílé víno, kořenová zelenina, šafrán, smetana, rajčata, vermut

Ústřice - otevírání, servírování, úprava za studena, tepelná úprava

Mušle Sv. Jakuba - carpaccio, sotýrované

Humr - tepelná úprava, rozdíl mezi USA/EVROPA, doba vaření, porcování, servírování se šafránovým risottem

Tempura, omáčky aioli, rouille

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři