I na tento kurz můžete využít body z Cafeterie firmy Edenred.
Obdivujete na dovolených u moře nabídky tamních restaurací? Nenašli jste odvahu ochutnat jejich dobroty přímo na místě? Nebo jste ochutnali a stýská se Vám?
Pojďme se naučit, jak na dary moře i v naší české kotlině plné sladké vody.
Jak zpracovat seafood? Jak očistit slávky? Jak na vaření, porcování a servírování humra? Co s luxusními škeblemi sv. Jakuba? Jak poznat čerstvou a správně upravenou ústřici?
LUXUSNÍ KURZ VAŘENÍ - to vše na v Gurmandii v Jihlavě s Pavlem Marešem.
Menu:
Dušené slávky - bílé víno, kořenová zelenina, šafrán, smetana, rajčata, vermut
Ústřice - otevírání, servírování, úprava za studena, tepelná úprava
Mušle Sv. Jakuba - carpaccio, sotýrované
Humr - tepelná úprava, rozdíl mezi USA/EVROPA, doba vaření, porcování, servírování se šafránovým risottem
Tempura, omáčky aioli, rouille
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu si odnesete domů.
Délka kurzu: 5 hodin