K asijské kuchyni beze sporu patří dim sum knedlíčky stejně jako k české kuchyni patří ty houskové a bramborové.
A proto kurz asijské kuchyně specializovaný na dim sum knedlíčky pro vás Zdeněk Křížek připravil.
Menu:
Tradiční vepřový – shumai (vepřové maso, jarní cibule, mušle srdcovka)
Kachní gyoza, Chilli sambal, salát z mořských řas
Smažené zeleninové wonton knedlíčky
Skleněné nudle, čínské zelí, houby shiitake
Rybí wonton, fermentované ředkvičky, sojové boby, sladkokyselá omáčka
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin