Griluj jako chef - pár dalších super receptů pro tvůj gril

Termin konání:
15.06.2023 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 900 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Budeme grilovat různé druhy pokrmů z vyzrálého masa, ryb a korýšů. 

Naučíme se suroviny vhodně marinovat na gril.

Naučíme se správně rozpoznat jaké suroviny jsou vhodné na grilování a správné techniky grilování.

 

MarinádyMedovo-hořčicová, Teriyaki se sezamem, Hoi sin s medem, Chimichuri salsa

 

Masa

  • Losos s kůží, kreveta black tiger
  • Kuřecí křídla“Rybí omáčka se sezamem“
  • Vepřová žebírka s krátkou kostí
  • Olivové kuře, křídla a stehna
  • Americký flank steak

 

Přílohy

  • Mini brambora na grilu s chedarem
  • Špíz z grilovaného tofu
  •  

Dezerty a sladké na grilu

  • Grilované lívance, grilované jahody v třtinovém cukru, zakysaná smetana

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

 

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři