Holandská, bernská, bešamel, dijonská, povidlová,... omáčka

Termin konání:
21.05.2020 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
3 500 Kč
Podrobnosti:

Není omáčka jako omáčka. Jan Horký nás naučí, jak na ty nejznámější i méně známé. Rozhodně se budeme olizovat až za ušima. 

Omáčky, které využijete v kuchyni celoročně. Obzvláště pak v létě dodají šmrnc vaší grilovačce.

Menu:

-majonéza

-holandská omáčka

-bernská omáčka

-choron omáčka

-bešamel se šafránem a lososem

-dijonská omáčka s telecí kýtou

-papriková omáčka s kachním prsem

-povidlová vinná omáčka s hovězí loupanou plecí

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2020 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.