Hovězí maso je mnohem zdravější než vepřové. Mnozí se ale jeho přípravy obávají.
Proto jsme se na tomto kurzu zaměřili čistě na hovězí pokrmy.
Aby jste se už nebáli a s hovězím rádi pracovali.
Menu:
- Hovězí tatarák
- Kapary, lanýžová majonéza, žloutek, topinka
- Kompletní příprava hovězího tataráku, s lanýžovou majonézou, doplněná křupavou topinkou s kapary
- Hovězí tanderloin
- Bramborová placka, škvarky, keňské fazole, portská omáčka
- Příprava hovězího steaku s bramborovou plackou se škvarky, restované keňské fazole. Kompletní příprava portské omáčky
- Hovězí pupek
- Tarhoňa, chorizo, parmezán omáčka z pečených paprik
- Příprava hovězího pupku s tarhoňovým rizotem s chorizem, doplněná omáčkou z pečených paprik
Získáte certifikát o absolvováním kurzu .
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin