Hovězí maso v různých podobách

Termin konání:
26.02.2025 16:00
Kurz Vede:
Zdeněk Křížek
Volná místa
4 200 Kč
Podrobnosti:

Hovězí maso je mnohem zdravější než vepřové. Mnozí se ale jeho přípravy obávají.

Proto jsme se na tomto kurzu zaměřili čistě na hovězí pokrmy.

Aby jste se už nebáli a s hovězím rádi pracovali.

 

Menu:

 

  • Hovězí tatarák
    • Kapary, lanýžová majonéza, žloutek, topinka
    • Kompletní příprava hovězího tataráku, s lanýžovou majonézou, doplněná křupavou topinkou s kapary

 

  • Hovězí tanderloin
    •  Bramborová placka, škvarky, keňské fazole, portská omáčka
    • Příprava hovězího steaku s bramborovou plackou se škvarky, restované keňské fazole. Kompletní příprava portské omáčky  

 

  • Hovězí pupek
    • Tarhoňa, chorizo, parmezán omáčka z pečených paprik
    • Příprava hovězího pupku s tarhoňovým rizotem s chorizem, doplněná omáčkou z pečených paprik

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři