Hřejivé pohlazení - polévky

Termin konání:
12.02.2025 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
3 800 Kč
Podrobnosti:

Kurz, který jsme tu neměli a přitom už naše babičky říkávaly, že polévka je grunt (nebo-li základ) a maso je špunt (tedy čím tu polévku v bříše zašpuntujeme).

 

A kdy jindy se pustit do přípravy polévek než na začátku zimy. Polévky zasytí a zahřejí.

 

Jo a propó, když roste hodně hřibů, bude dlouhá zima. Tak se pojďte na zimu dobře připravit.

 

Menu:

  • Cappuccino z červené řepy

 

  • Hráškový krém s uzeným lososem a toastem s hráškovými klíčky

 

  • Bramborový krém s pórkem, grilovaná kreveta

 

  • Asijská „tom yum“ s kuřecím masem

 

  • Francouszká tradiční „bouiljabaisse“

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

 

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři