Italská rizota se steaky

Termin konání:
10.01.2025 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
3 900 Kč
Podrobnosti:

Italské rizoto má tolik variant!

A když si k němu správně připravíte krásný kousek masa, je z toho luxusní sváteční pokrm.

 

Menu:

  • Grilované špízky z kukuřičných kuřátek, rizoto s krémem z kukuřice a chilli

     

  • Telecí carpaccio s lanýžovou solí, lanýžové rizoto, oplatka z parmazánu a lanýžové soli

     

  • Grilované jehněčí kotletky, tomatové rizoto s česnekovým pestem

  • Hovězí medailonek, hříbkové rizoto s prachem ze sušených hřibů

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři