Jak na hovězí maso

Termin konání:
05.02.2020 16:00
Kurz Vede:
Petr Vološčuk
Poslední 3 volná místa
2 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Na několika receptech si ukážeme, jak vybírat a jak zpracovávat hovězí maso.

Kurz pro začínající nebo tápající kuchaře.

Povíme si o dělení hovězího masa, a který kousek je na co dobrý.

Menu:

  • hovězí vývar
  • španělský ptáček
  • hovězí steak
  • rizoto
  • kefírové lívanečky (snad stihneme)

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2020 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.