Jarní závitky v mnoha variantách

Termin konání:
28.04.2020 16:00
Kurz Vede:
Zdeněk Křížek
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

Když už má být to jaro, mrkněme se detailně na přípravu jarních závitků. 

Ukážeme si, jak závitky správně zamotat, jak je správně naplnit, jak je správně ochutit, co k nim připravit a jak je konzumovat. 

A abychom se do toho úplně nazamotali, kurz zpestříme sečuánskou polévkou.

Menu:

  • vietnamské rolky
  • sečuánská polévka
  • smažený jarní závitek s masem a také vege verze
  • smažený wonton (varianta dim sum)
  • fermentace zeleniny

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři