Klasika českých cukráren moderně

Termin konání:
08.02.2023 16:00
Kurz Vede:
Anna Marvanová
Volná místa
3 600 Kč
Podrobnosti:

Kdo by neznal větrník, pražskou kouli a kremroli?

Tyto české dezerty jsou tak pověstné, že je není třeba představovat. 

Umíte je ale připravit? A umíte jim dát tu správnou poctivou chuť a přitom je trošku přizpůsobit dnešní době?

Sebemenší pochyby rozptýlí kurz v Gurmandii v Jihlavě.

Menu:

  • větrník
  • pražská koule
  • kremrole a dva druhy náplní

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři