Skleničkové dezerty s nápadem

Termin konání:
06.06.2023 16:00
Kurz Vede:
Anna Marvanová
Obsazeno
3 600 Kč
Podrobnosti:

Klasicky ve skleničkách bývá panna cotta, čokoládová pěna, tapiokové perly, míša, tiramisu.

Dezerty do skleniček jsou skvělou volbou pro sweetbar na svatbu, ale i jakoukoliv oslavu nejen v létě.

 

A že to jde i jinak, s větší fantazií a s více chutěmi, to si ukážeme na tomto kurzu. 

Jak správně chutě do skleničky nakombinovat? Čím vším lze skleničku naplnit?

 

Program:

  • Lila - ostružina a vanilka
  • Poire - mléčná čokoláda, beurre noisette a hruška
  • Dulcey – karamel, kakaové boby, hořká čokoláda
  • Lemon – citron, limeta, yuzu

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 -5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři