Plánujete rodinnou oslavu, připravujete v nějakém podniku workshop nebo máte na starost svatby a jiné oslavy v restauraci?
Šunkové nebo sýrové chlebíčky nebo jednohubky s třenou nivou a ořechem jsou chutnou klasikou, ale chcete to prostě dělat jinak? Moderně a také chutně?
Kdo jiný může učit, jak na moderní studenou kuchyni než Jan Horký!
Studené výrobky
Terina z kachních jater s portským želé
Vaječná tlačenka s petrželovou strouhankou, špenátová majonéza
Tradiční marinovaný losos“Paul Bocuse“ pečený v listovém těstě s fáší z mušlí svatého Jakuba
Finger foods
Zeleninový taratre s chilli omáčkou a opečeným toastem
Tartare z lososa se zeleným chřestem
Uzená kachní prsa s redukcí aceta balsamica, karotkové pureé
Čokoládový mousse s maracujou
Získáte certifikát o absolvováním kurzu .
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin