Kurz studené kuchyně - oslavy, rauty doma i v restauracích

Termin konání:
05.06.2019 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Plánujete rodinnou oslavu, připravujete v nějakém podniku workshop nebo máte na starost svatby a jiné oslavy v restauraci?

Šunkové nebo sýrové chlebíčky nebo jednohubky s třenou nivou a ořechem jsou chutnou klasikou, ale chcete to prostě dělat jinak? Moderně a také chutně? 

Kdo jiný může učit, jak na moderní studenou kuchyni než Jan Horký!

 

Studené výrobky

Terina z kachních jater s portským želé

Vaječná tlačenka s petrželovou strouhankou, špenátová majonéza

Tradiční marinovaný losos“Paul Bocuse“ pečený v listovém těstě s fáší z mušlí svatého Jakuba

 

Finger foods

Zeleninový taratre s chilli omáčkou a opečeným toastem

Tartare z lososa se zeleným chřestem

Uzená kachní prsa s redukcí aceta balsamica, karotkové pureé

Čokoládový mousse s maracujou

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři