Maso 6x jinak

Termin konání:
23.03.2022 16:00
Kurz Vede:
Martin Svatek
Zbývá poslední místo!
3 600 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Která úprava masa je ta nejlepší?

Vaření, pečení, uzení, dušení?

Víte, že šéfkuchaři nejoblíbenější metodu sous vide můžete používat i doma?

S Martinem Svatkem si připravíme:

Telecí líčka na víně příprava v papinově hrnci

Vepřová panenka, kukuřičné kuře a telecí steak příprava Sous vide

Jehněčí kýta na rozmarýnu příprava v troubě pomalé pečení

Hovězí svíčková pečení po anglickou medium

Mořský vlk pečení v solné krustě

Uzený losos na ovocných pylinách uzený na pánvi 

Malé brambory pečené v seně

Tip na dárek pro muže.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři