Která úprava masa je ta nejlepší?
Vaření, pečení, uzení, dušení?
Víte, že šéfkuchaři nejoblíbenější metodu sous vide můžete používat i doma?
S Martinem Svatkem si připravíme:
Telecí líčka na víně příprava v papinově hrnci
Vepřová panenka, kukuřičné kuře a telecí steak příprava Sous vide
Jehněčí kýta na rozmarýnu příprava v troubě pomalé pečení
Hovězí svíčková pečení po anglickou medium
Mořský vlk pečení v solné krustě
Uzený losos na ovocných pylinách uzený na pánvi
Malé brambory pečené v seně
Tip na dárek pro muže.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin