Mořské ryby a mušle

Termin konání:
10.02.2022 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Poslední 3 volná místa
3 700 Kč
Podrobnosti:

Na tomto kurzu si připravíme několik druhů mořských ryb jako je mořský vlk, dorada, mořký jazyk, kambala a k tomu slávky a mušle svatého jakuba.

Ukážeme si správnou techniku vykostění, úpravy grilování, pečení, vaření a dušení.

Jak vybrat správnou a čerstvou rybu.

Vhodné přílohy a omáčky.

Menu:

- Tatarák z mušlí svatého Jakuba v kombinaci s lososem

- Grilovaný mořský vlk, omáčka z choriza, bramborová kroketa

- Slávky na víně s kořenovou zeleninou, česneková bageta

- Ryba speciální co "moře dalo"  se šafránovou omáčkou, brokolice

- Kokosový sorbet s mořskou řasou

A protože Honza Horký ryby a mořské plody miluje, bude to jeden z nejúžasnějších kurzů.

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři