Zaregistrovali jste ten úžasný návrat k metodám našich babiček nakládaného zelí a fermentované zeleniny?
Už jste to vyzkoušeli, ale s nezdarem? Zelenina nevykvasila, zelenina zplesnivěla nebo zkvasila, ale vůbec nebyla chutná? Nakoupili jste spoustu doporučovaných nádob, ale pořád to nejde?
Přijďte na kurz a dozvíte se, jak na to!
Jak na kvašení a fermentování od tradičního kysaného zelí po domácí výrobu kimchi.
Workshop mapující techniku fermentace čili řízeného kvašení i jeho přínosů pro lidské tělo.
Představíme si mnohé styly nakládání zeleniny a jejich pestrost a všestrannost využití.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 2-3 hodiny