Nakládání a fermentace zeleniny, pickles, kimchi

Termin konání:
02.12.2019 17:00
Kurz Vede:
Tomáš Seitl
Ukončeno
1 800 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Zaregistrovali jste ten úžasný návrat k metodám našich babiček nakládaného zelí a fermentované zeleniny? 

Už jste to vyzkoušeli, ale s nezdarem? Zelenina nevykvasila, zelenina zplesnivěla nebo zkvasila, ale vůbec nebyla chutná? Nakoupili jste spoustu doporučovaných nádob, ale pořád to nejde? 

Přijďte na kurz a dozvíte se, jak na to!

Jak na kvašení a fermentování od tradičního kysaného zelí po domácí výrobu kimchi.

Workshop mapující techniku fermentace čili řízeného kvašení i jeho přínosů pro lidské tělo.

Představíme si  mnohé styly nakládání zeleniny a jejich pestrost a všestrannost využití.

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

 

Délka kurzu: 2-3 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři