Odpalované těsto
Co Vás napadne jako první? Větrník nebo věneček?
A víte, že z odpalovaného těsta se toho dá vykouzlit MNOHEM MNOHEM MNOHEM víc?
Chcete návštěvu překvapit něčím novým, originálním? Chcete vědět jak na to?
Pojďme se to naučit s cukrářkou českého národního týmu Helenou Fléglovou, která s českým týmem vyhrává na světových soutěžích.
Naučte se dezerty, díky nimž se stanete hvězdou pro každou návštěvu.
Program:
- Choux s růžovým croustillantem, vanilkový krém, jahodový gel, malinové crémeux, čokoládová destička Ruby, jedlé květy
- Choux s mandlovým croustillantem, oříškové praliné, karamelová ganache, slaný karamel, mousse ze zeleného jablka, jablečné glazé, čokoládová šťopka
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.
Délka kurzu: 4 -5 hodin