Odpalované těsto ve francouzských dezertech - eclair, paris-brest, religieuse

Termin konání:
15.09.2021 16:00
Kurz Vede:
Helena Fléglová
Poslední 2 volná místa
3 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Odpalované těsto nabízí mnoho možností.

Víte jak z odpalovaného těsta toho vykouzlit MNOHEM MNOHEM MNOHEM víc?

Chcete návštěvu překvapit něčím novým, originálním? Chcete vědět jak na to?

Pojďme se to naučit s cukrářkou českého národního týmu Helenou Fléglovou, která s českým týmem vyhrává na světových soutěžích. 

Naučte se dezerty, díky nimž se stanete hvězdou pro každou návštěvu.

Program:

  • Eclair lískový ořech a citron
  • Paris-brest pistácie a malina
  • Religieuse - slaný karamel a vanilka 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 -5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři