Hurá, hurá, je to tu, hrábneme si do těsta!
Jak doma upéct nejen kváskový chléb!
Odneste si kvásek i svůj pecen!
Zjistěte, že investovaný čas do přípravy se vyplatí.
Jednoduché základy pro výrobu chleba a pečiva doma.
Kurz pečení kváskového chleba a jiného pečiva pro úplně každého.
Začínáte? Nebo už jste doma pekli a nepovedlo se? Nebo jste zkušení pekaři, ale zajímají vás detaily celého procesu?
Kurz pro vás všechny, jak na domácí pecen chleba a nejen kváskového!
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
Délka kurzu: 2-3 hodiny (podle toho, jak bude kvásek spolupracovat)