Pekařský nářez

Termin konání:
11.02.2025 16:00
Kurz Vede:
Martin Hanus
Volná místa
4 500 Kč
Podrobnosti:

Mám obrovskou radost, protože se mi podařilo domluvit se na pekařských kurzech s jedním z nejlepším mistrů fochu pekařského.

 

Na prvním kurzu se můžete těšit na:

  • Originál francouzské bagety (jak založit a jak používat poolish)
  • Louhovaný preclík (jak bezpečně a hlavně zdravotně nezávadně doma péct pravé křupavé louhované pečivo)
  • Dalamánek - práce s žitnou moukou
  • Martinovy vyhlášené loupáčky
  • A na závěr pátý bonusový recept, který si připravíme všichni dohromady - křupavé grissini (a to si pište, že si je samozřejmě připravíme sakuprásk včetně přípravy těsta)

 

Budeme pracovat ve skupinkách po 3, abyste si vše osahali, vyzkoušeli, ale zároveň měli dostatek času si zapsat poznámky. Protože na kurzu se dozvíte spoustu typů, které se nikde nedočtete!

Poslední bonusový recept pak bude společná práce.

 

Budeme mít pro vás vytištěné receptury, suroviny nakoupíme, zástěry vám zapůjčíme.

 

POZOR - délka kurzu cca 6 hodin. Rozhodně se máte na co těšit!

 

 

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři