Petit Gateaux - světová moderní cukrařina

Termin konání:
07.06.2021 16:00
Kurz Vede:
Helena Fléglová
Poslední 2 volná místa
3 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

I my na Vysočině chceme víc! Nejsme žádní přízemní gurmáni. Chceme umět to nejlepší ze světové cukrařiny.

A aby to bylo dokonalé, necháme si poradit recepty od jedné z nejlepších českých cukrářek, která za zkušenostmi cestuje po celém světě.

Pod dohledem Heleny Fléglové si připravíme:

Mille-feuille - listové těsto, mango, maracuja, vanilka, karamel

Cheesecake Fraise & Framboise - monoporcový pečený cheesecake s jahodami, malinami, limetkou a bílou čokoládou

Paris-Brest Classis - odpalované těsto, lískové ořechy, vanilka

Kurz je pro začátečníky, pokročilé i profesionály. Každý se to naučí, každý si z kurzu odnese nové znalosti a dovednosti.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .


V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.


Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři