I my na Vysočině chceme víc! Nejsme žádní přízemní gurmáni. Chceme umět to nejlepší ze světové cukrařiny.
A aby to bylo dokonalé, necháme si poradit recepty od jedné z nejlepších českých cukrářek, která za zkušenostmi cestuje po celém světě.
Pod dohledem Heleny Fléglové si připravíme:
Mille-feuille - listové těsto, mango, maracuja, vanilka, karamel
Cheesecake Fraise & Framboise - monoporcový pečený cheesecake s jahodami, malinami, limetkou a bílou čokoládou
Paris-Brest Classis - odpalované těsto, lískové ořechy, vanilka
Kurz je pro začátečníky, pokročilé i profesionály. Každý se to naučí, každý si z kurzu odnese nové znalosti a dovednosti.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu .
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.
Délka kurzu: 4 hodiny