K podzimu tradičně patří hony a sběr hub.
Jak z podzimních darů přírody vykouzlit pokrmy hodné knížat a králů, pro které byly hony společenskými událostmi, při kterých se scházeli, bavili a hodovali? Jak si takové hody vykouzlit i doma?
Pohodovou atmosféru na kurzu vaření v Gurmandii doplníme dobrým vínem, které zprvu trochu trpké zdá se ale jen na první ochutnání. Tak je to se vším v této zemi.
Menu:
Máslová paštika z jater s brusinkovou omáčkou
Smažené, pečené hřibovité houby, bramborové purée s kmínem, cibulový krém
Kaštanový krém se škvařenou slaninou, nudličky z holubích prsíček s koňakem
Pečený hřbet z daňka , dýňová nádivka, omáčka z pikantního choriza
Smažený vdolek s vanilkovým sabayonem, ovocný tartare
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin