Podzim v kuchyni - zvěřina, houby, nádivky, omáčky, paštiky

Termin konání:
18.10.2019 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Zbývá poslední místo!
3 500 Kč
Podrobnosti:

K podzimu tradičně patří hony a sběr hub. 

Jak z podzimních darů přírody vykouzlit pokrmy hodné knížat a králů, pro které byly hony společenskými událostmi, při kterých se scházeli, bavili a hodovali? Jak si takové hody vykouzlit i doma?

Pohodovou atmosféru na kurzu vaření v Gurmandii doplníme dobrým vínem, které zprvu trochu trpké zdá se ale jen na první ochutnání. Tak je to se vším v této zemi.

Menu:

          Máslová paštika z jater s brusinkovou omáčkou

          Smažené, pečené hřibovité houby, bramborové purée s kmínem, cibulový krém

          Kaštanový krém se škvařenou slaninou, nudličky z holubích prsíček s koňakem

          Pečený hřbet z daňka , dýňová nádivka, omáčka z pikantního choriza

          Smažený vdolek s vanilkovým sabayonem, ovocný tartare

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři