Podzimní menu z Vysočiny

Termin konání:
12.12.2018 16:00
Kurz Vede:
Tomáš Seitl
Ukončeno
2 500 Kč
Podrobnosti:

Podzim přináší i na Vysočinu loveckou sezónu a spoustu lokálních surovin. Naučme se využívat darů Vysočiny.

Relax v předvánočním shonu.

Menu:
- Dýňové soufflé, dressing z pečeného česneku, cibulová omáčka
- Pečený Dančí hřbet ve slanině a šalvěji, Kroupové risotto se sušenými houbami, brusinková omáčka
- Pěna z lískooříškového nugátu a mléčné čokolády, marinované pomeranče v Marsale

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři