Rafinované úpravy ryb

Termin konání:
22.11.2018 16:00
Kurz Vede:
Pavel Mareš
Ukončeno
2 900 Kč
Podrobnosti:

Menu:
        Tartare z mořských ryb – finger food
        Marinovaný hřbet z lososa v křupavém těstě
        Restované kalamáry s černým sépiovým risottem
        Filety dorády královské se zeleninovou rattatuille a rukolovým olejem
        Pošírovaný filet pstruha s divokou brokolicí a holandskou omáčkou

Naučíme se:

- poznávat čerstvost ryb, charakteristické znaky
- filetovat a vykosťovat základní druhy ryb
- marinovat lososovité ryby
- příprava rybího tartare včetně správného výběru suroviny
- příprava základních omáček k rybám

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2020 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.