Kurz, jak levně a přitom chutně a zdravě vařit.
Hrách a čočka jsou nejstarší kulturní plodiny.
Školní jídelny v nás zanechaly nedůvěru vůči těmto nutričně nedocenitelným surovinám.
Jak přinést jejich přítomnost na náš každodenní stůl a zároveň si dopřát skvělý chuťový zážitek?
Všestranné využití a jejich zvýšená nutriční hodnota dokáže obohatit nejen náš jídelníček ale i naše tělo. Kurz zdravé výživy díky neobyčejným obyčejným luštěninám!
Od pomazánky, salátu k příloze a hlavnímu chodu, až po dezert.
S luštěninami se nemusíte omezovat:
- Pomazánka ze zeleného hrášku na lněném crackeru
- Salát s černou čočkou Beluga, hruškou, bryndzou a polníčkem
- Indické Kokosové curry s červenou čočkou, Placky z cizrnové mouky
- Čokoládový lanýž z černých fazolí a krém z Bílého máku
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin