Rozluštíme luštěniny tradičně i moderně

Termin konání:
29.04.2019 16:00
Kurz Vede:
Tomáš Seitl
Ukončeno
2 000 Kč
Podrobnosti:

Kurz, jak levně a přitom chutně a zdravě vařit. 

Hrách a čočka jsou nejstarší kulturní plodiny.

Školní jídelny v nás zanechaly nedůvěru vůči těmto nutričně nedocenitelným surovinám.


Jak přinést jejich přítomnost na náš každodenní stůl a zároveň si dopřát skvělý chuťový zážitek


Všestranné využití a jejich zvýšená nutriční hodnota dokáže obohatit nejen náš jídelníček ale i naše tělo. Kurz zdravé výživy díky neobyčejným obyčejným luštěninám!

Od pomazánky, salátu k příloze a hlavnímu chodu, až po dezert.

 

S luštěninami se nemusíte omezovat:

- Pomazánka ze zeleného hrášku na lněném crackeru

- Salát s černou čočkou Beluga, hruškou, bryndzou a polníčkem

- Indické Kokosové curry s červenou čočkou, Placky z cizrnové mouky

- Čokoládový lanýž z černých fazolí a krém z Bílého máku

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři