Slovenská tradiční kuchyně

Termin konání:
05.02.2025 16:00
Kurz Vede:
Miroslav Michalovský
Volná místa
3 900 Kč
Podrobnosti:

Slovensko je nám stále velmi blízké stejně jako jejich kuchyně. I tak má slovenská kuchyně svoje specifika, na kterých si chceme pochutnat nejen při dovolené v Tatrách či v některých z termálů. A proto máme nově v  nabídce kurz slovenské kucnyě a to přímo se slovenským kuchařem.

 

Menu:

  • Bryndzový demikát, s bramborovou kroketou, majoránkou a paprikovým olejem

 

  • Jehněčí plec s tarhoňou, kořenovou zeleninou a šalotkovou omáčkou 

 

  • Klasické slovenské bryndzové halušky se slaninou a pažitkou

 

  • Bramborové šulánky s omáčkou z povidel, sušených švestek, rumu a perníkovou drobenkou

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři