Steakobraní 2

Termin konání:
02.06.2021 16:00
Kurz Vede:
Martin Svatek
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

Steak, steak, steak. A trochu jiný výběr druhů masa. 

Kurz opět plný masa s Martinem Svatkem.

 

Menu:

Hovězí T-Bon steak maso na kosti 

Svíčková z argentínského býky jako biftek na pepři

Telecí tomahawk maso z velkou kostí

Steak z tuňáka pečený raw

Hovězí rump steak z kýty

Prso z perličky supreme 

Hovězí flank steak pečený v celku

Hřbet z jelena Sika

Telecí pavouček maso z tukovým krytí 

Hovězí Hrudí Brisket

a k tomu omáčky (holandská, z foie gras s koňakem a z císařských žampionů) a zelenina (jablka s hořčicí a medem, marinovaná dýně se zázvorem, celer s máslem pečený v seně).

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři