Steak, steak, steak. A trochu jiný výběr druhů masa.
Kurz opět plný masa s Martinem Svatkem.
Menu:
Hovězí T-Bon steak maso na kosti
Svíčková z argentínského býky jako biftek na pepři
Telecí tomahawk maso z velkou kostí
Steak z tuňáka pečený raw
Hovězí rump steak z kýty
Prso z perličky supreme
Hovězí flank steak pečený v celku
Hřbet z jelena Sika
Telecí pavouček maso z tukovým krytí
Hovězí Hrudí Brisket
a k tomu omáčky (holandská, z foie gras s koňakem a z císařských žampionů) a zelenina (jablka s hořčicí a medem, marinovaná dýně se zázvorem, celer s máslem pečený v seně).
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin