Steak, steak, steak.
Oblíbený kurz s Martinem Svatkem může pod stromečkem potěšit i letos.
A mrněte i na Steakobraní 2, kde budou jiná masa a jiné omáčky.
Menu:
Telecí svíčková, Hovězí svíčková, Telecí pupek, Hovězí maminha, Kachní prsa, Hovězí T-Bone, Steak z telecích jater, Hovězí rump steak, Hovězí entre cote, Vepřová panenka, Vepřový T-Bone
a k tomu omáčky (pepřová, hořčicová) a zelenina (pečená cibule, lilkový kaviár, salátek s jablky a řapíkatým celerem).
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin