Tradiční a základní pokrmy francouzské kuchyně

Termin konání:
23.06.2021 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

Francouzská kuchyně je celosvětově vyhlášená jako jedna z nejlepších. Co je na ní nejtradičnější a co je jejím základem nás naučí Jan Horký, který měl možnost se základům učit ve vyhlášeném institutu Paula Bocuse.

 

Menu:

-Variace tataráků z mušlí svatého jakuba a hovězí svíčkové, špenátová majonéza

 

-Grilované foie gras, jablkový kompot,skořicový toast

 

-Telecí "tomahawk"  bešamelová omáčka s mini šalotkou, žampionová nádivka

 

-Fondant z hořké čokolády, vanilkový sabayone, tatarák z ananasu

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři