Jeden z kurzů s kapitánem nejúspěšnějšího českého národního týmu kuchařů a cukrářů v historii české gastronomie Janem Horkým.
V rámci kurzu si připravíme nejlepší pokrm na soutěži Bocuse'd Or v Lyonu.
Menu:
- Šunkový sulc s petrželovým želé, hořčicová espuma s kmínovým chlebem
- Smažený “prejt“ s jablkovým kompotem, plátkovou solí, bramborový krém
- Dušené vepřové líčko na víně s kroupovým rissotem
- Variace z vepřového - panenka „sous vide“, krém z bílého zelí, konfitovaný bůček s bramborovými chipsy
- Moderní „Žemlovka“ zapečená bílkovým sněhem, skořicová zmrzlina
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 5 hodin