Tradiční zabijačkové menu moderně

Termin konání:
08.02.2019 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Poslední 3 volná místa
3 000 Kč
Podrobnosti:

Jeden z kurzů s kapitánem nejúspěšnějšího českého národního týmu kuchařů a cukrářů v historii české gastronomie Janem Horkým.

V rámci kurzu si připravíme nejlepší pokrm na soutěži Bocuse'd Or v Lyonu.

Menu:
- Šunkový sulc s petrželovým želé, hořčicová espuma s kmínovým chlebem
- Smažený “prejt“ s jablkovým kompotem, plátkovou solí, bramborový krém
- Dušené vepřové líčko na víně s kroupovým rissotem
- Variace z vepřového - panenka „sous vide“, krém z bílého zelí, konfitovaný bůček s bramborovými chipsy
- Moderní „Žemlovka“ zapečená bílkovým sněhem, skořicová zmrzlina

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři