Vánoční pokrmy české i mezinárodní kuchyně

Termin konání:
06.12.2019 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

Vánoce, Vánoce přicházejí a s nimi období tradičních pokrmů jako je houbový kuba, rybí polévka nebo švestková omáčka zvaná "černá vánoční" nebo šneci, když zabrousíme i mimo naši rodnou hroudu.

Že tato jídla nepatří k vašim oblíbeným? To jste je ještě neochutnali v podání mistra ve svém oboru Jana Horkého

Že tato jídla nemají šanci v jakémkoliv podání? Nezkusíš, nevíš!

Menu:

          Moderní houbový kuba se sušenými hříbky, kmínovou pěnou

          Ragout ze zahradních šneků s petrželovou omáčkou, purée z pečeného celeru

          Rybí čirá polévka s grilovanými mini tomaty a šafránem, majonéza zahuštěná vařeným bramborem

          Pečené telecí, švestková studená omáčka s vlašskými ořechy“černá vánoční“

          Smažená kobliha s vanilkovým pudinkem, strouhaný perník, maková zmrzlina

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

 

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři