Vánoce, Vánoce přicházejí a s nimi období tradičních pokrmů jako je houbový kuba, rybí polévka nebo švestková omáčka zvaná "černá vánoční" nebo šneci, když zabrousíme i mimo naši rodnou hroudu.
Že tato jídla nepatří k vašim oblíbeným? To jste je ještě neochutnali v podání mistra ve svém oboru Jana Horkého.
Že tato jídla nemají šanci v jakémkoliv podání? Nezkusíš, nevíš!
Menu:
Moderní houbový kuba se sušenými hříbky, kmínovou pěnou
Ragout ze zahradních šneků s petrželovou omáčkou, purée z pečeného celeru
Rybí čirá polévka s grilovanými mini tomaty a šafránem, majonéza zahuštěná vařeným bramborem
Pečené telecí, švestková studená omáčka s vlašskými ořechy“černá vánoční“
Smažená kobliha s vanilkovým pudinkem, strouhaný perník, maková zmrzlina
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin