Velikonoce bez lepku a bez mléka

Termin konání:
23.02.2019 13:00
Kurz Vede:
Radka Vrzalová
Ukončeno
2 000 Kč
Podrobnosti:

Podmínky, ve kterých v současné rychlé době žijeme, nahrávají potravinovým alergiím. Mnozí z nás musí řešit alergii na lepek, na laktózu, na ořechy, na sóju, na vejce,...

Řešíte potravinové alergie u sebe nebo u někoho z rodiny? Nebo jen chcete tělu trochu od lepku a laktózy občas stravu odlehčit?

Radka Vrzalová je v této oblasti velmi zkušená a ráda se s námi o její zkušenosti podělí. Na jejím prvním kurzu v Jihlavě v Gurmandii se připravíme na Velikonoce bez lepku a bez laktózy.

Prostory Gurmandie před kurzem samozřejmě jako vždy dokonale vyčistíme a navíc od potravinových alergenů dekontaminujeme, abyste se nemuseli bát ani mikronu lepku nebo laktózy. 

Připravíme si dobroty vypsané níže a zároveň se dozvíte spoustu zajímavých rad a vychytávek, jak se bez lepku a bez mléka obejít obecně.

Menu:
1. Linecké tartaletky s krémem bez lepku a mléka
2. beránka z jednodruhových mouk - čirokového s jablíčky a ořechy bez lepku a mléka
3. nekynutý mazanec - bez lepku a mléka
4. Nádivku s uzeným masem a bylinkami - bez lepku a mléka
5. Večky či bagetky bez lepku, mléka a vajec ze směsi Schar B a Jizerky, nebo směs Schar B a DF samokypřící - bez lepku a mléka.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2020 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.