Podmínky, ve kterých v současné rychlé době žijeme, nahrávají potravinovým alergiím. Mnozí z nás musí řešit alergii na lepek, na laktózu, na ořechy, na sóju, na vejce,...
Řešíte potravinové alergie u sebe nebo u někoho z rodiny? Nebo jen chcete tělu trochu od lepku a laktózy občas stravu odlehčit?
Radka Vrzalová je v této oblasti velmi zkušená a ráda se s námi o její zkušenosti podělí. Na jejím prvním kurzu v Jihlavě v Gurmandii se připravíme na Velikonoce bez lepku a bez laktózy.
Prostory Gurmandie před kurzem samozřejmě jako vždy dokonale vyčistíme a navíc od potravinových alergenů dekontaminujeme, abyste se nemuseli bát ani mikronu lepku nebo laktózy.
Připravíme si dobroty vypsané níže a zároveň se dozvíte spoustu zajímavých rad a vychytávek, jak se bez lepku a bez mléka obejít obecně.
Menu:
1. Bezlepkový kynutý mazanec
2. třený biskupský beránek s kandovaným ovocem
3. Housky s pestem
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu .
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Délka kurzu: 4 hodiny