Velikonoce bez lepku a bez mléka

Termin konání:
23.02.2019 13:00
Kurz Vede:
Radka Vrzalová
Ukončeno
2 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Podmínky, ve kterých v současné rychlé době žijeme, nahrávají potravinovým alergiím. Mnozí z nás musí řešit alergii na lepek, na laktózu, na ořechy, na sóju, na vejce,...

Řešíte potravinové alergie u sebe nebo u někoho z rodiny? Nebo jen chcete tělu trochu od lepku a laktózy občas stravu odlehčit?

Radka Vrzalová je v této oblasti velmi zkušená a ráda se s námi o její zkušenosti podělí. Na jejím prvním kurzu v Jihlavě v Gurmandii se připravíme na Velikonoce bez lepku a bez laktózy.

Prostory Gurmandie před kurzem samozřejmě jako vždy dokonale vyčistíme a navíc od potravinových alergenů dekontaminujeme, abyste se nemuseli bát ani mikronu lepku nebo laktózy. 

Připravíme si dobroty vypsané níže a zároveň se dozvíte spoustu zajímavých rad a vychytávek, jak se bez lepku a bez mléka obejít obecně.

Menu:
1. Bezlepkový kynutý mazanec
2. třený biskupský beránek s kandovaným ovocem
3. Housky s pestem

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři