Velikonoce - pro někoho svátky jara pro jiného velký křesťanský svátek.
U nás se dopoledne na velikonoční pondělí dveře nezavřou. Přichází kluci v neomezeném věku, aby se jim dostalo pomlázky a některým i drobného občerstvení, když si udělají chvilku i na krátkou návštěvu.
Velikonoční pondělí zakončujeme slavnostním obědem u tchýně, kde se sejde celá rodina.
Jak probíhají Velikonoce u vás? Jaké je u vás kromě mazance a beránka tradiční velikonoční menu? Nechce to změnu? Pro návštěvy drobné občerstvení formou tapas s jehněčím kebabem a na sváteční tabuli hrášková polévka s mátou a konfitované jarní kuřátko?
V Gurmandii se na Velikonoce připravíme se Zdeňkem Křížkem.
Menu:
Velikonoční tapas bar (Easter tapas bar) - jehněčí kebab, cizrnový humus s červenou řepou, marinovaná zelenina, nakládaná křepelčí vajíčka
Hrášková polévka s mátou, zastřené vejce, parmská šunka
Konfitované jarní kuřátko s čočkou beluga, růžičkovou kapustou a tymiánovou omáčkou
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 5 hodin