Vysloužil jsem si husičku za to, i kachničku

Termin konání:
07.11.2019 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

A protože kuře v našich kuchyních krákorá víc než je zdrávo, pojďme do našich kuchyní vrátit i takové dobroty jako je husí nebo kachní maso.

A nemusí to být jen pečená svatomartinská husa. 

Menu:

          Tatarák z husích uzených prsíček ochucený zázvorem a koriandrem s karotkovým purée

          Grilovaná kachní“foie gras“ s jablky, skořicovým toastem

          Kachní prsa“sous vide“krém z červeného zelí s jablky, grilované mini brambory

          Nádivka s mandlemi a mladým špenátem, krusta z husích škvarek

          Bramborové šišky opečené na kachním sádle, mleté ořechy na másle s cukrem, jablková zmrzlina s jablkovým kompotem

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři