A protože kuře v našich kuchyních krákorá víc než je zdrávo, pojďme do našich kuchyní vrátit i takové dobroty jako je husí nebo kachní maso.
A nemusí to být jen pečená svatomartinská husa.
Menu:
Tatarák z husích uzených prsíček ochucený zázvorem a koriandrem s karotkovým purée
Grilovaná kachní“foie gras“ s jablky, skořicovým toastem
Kachní prsa“sous vide“krém z červeného zelí s jablky, grilované mini brambory
Nádivka s mandlemi a mladým špenátem, krusta z husích škvarek
Bramborové šišky opečené na kachním sádle, mleté ořechy na másle s cukrem, jablková zmrzlina s jablkovým kompotem
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin