Asijská kuchyně je velmi pestrá. A tak přinášíme další dávku originálních receptur v dokonalém podání Zdeňka Křížka.
Menu:
- Indonéský salát s vodním melounem - Křupavé krevety, thajská bazalka, kešu ořechy tamarindový dresink
(Kompletní příprava smažených krevet v kokosu, doplněná salátem s glazovaným vodním melounem v tamarindovém dresinku s kešu a thajskou bazalkou)
- Gyoza knedlíčky - Kuře, hřebenatka, wakame, yakiniku omáčka
(Celková příprava japonských dim sum knedlíčkou Gyoza. Kompletní výroba náplně z kuřecího masa a hřebenatek doplněná s řasou wakame. Příprava tradiční omáčky yakiniku.)
- Korejské vepřové Bulgogi Skewers - Rýžový pilaf, gochujang, daikon
(Kompletní příprava tradičních vepřových špízů s omáčkou z hrušek (Bulgogi) doplněná restovanou rýží z chilli pasty gochujang, a marinované ředkve Daikon.)
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin