Asijská kuchyně mix

Termin konání:
24.09.2025 16:00
Kurz Vede:
Zdeněk Křížek
Volná místa
4 500 Kč
Podrobnosti:

Asijská kuchyně je velmi pestrá. A tak přinášíme další dávku originálních receptur v dokonalém podání Zdeňka Křížka.

 

Menu:

- Indonéský salát s vodním melounem - Křupavé krevety, thajská bazalka, kešu ořechy tamarindový dresink

(Kompletní příprava smažených krevet v kokosu, doplněná salátem s glazovaným vodním melounem v tamarindovém dresinku s kešu a thajskou bazalkou)

 

 - Gyoza knedlíčky Kuře, hřebenatka, wakame, yakiniku omáčka

(Celková příprava japonských dim sum knedlíčkou Gyoza. Kompletní výroba náplně z kuřecího masa a hřebenatek doplněná s řasou wakame. Příprava tradiční omáčky yakiniku.)

 

- Korejské vepřové Bulgogi Skewers Rýžový pilaf, gochujang, daikon

(Kompletní příprava tradičních vepřových špízů s omáčkou z hrušek (Bulgogi) doplněná restovanou rýží z chilli pasty gochujang, a marinované ředkve Daikon.)

 

 

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři