Asijská kuchyně je velice oblíbená. Zdeněk Křížek ji na kurzech představuje v tom nejoriginálnějším podání. Tentokrát se zaměříme na nejtypičtější pokrmy.
Kurz pro kuchaře všech kategorií, pro domácí gurmány i profesionály.
A že tento kurz by určitě potěšil jako dárek pod stromečkem, nemusím připomínat.
Takovýchto tipů na dárek najdete na webovkách víc. Tak vybírejte. A že to bude zážitek!
Menu:
Vietnamské Bún bò Nam Bộ
- Hovězí svíčková, rýžové nudle, perila, arašídy
Japonská Gyoza
- Krevety, sojové boby, ponzu omáčka
Thajské žluté kary
- Krůta, sladké brambory, rýžový pilaf
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin