Vzpomínám si, jak jsem si jako malá holka dávala na prázdninách u babičky krajáč teplého mléka, házela jsem si do něj kousky pšenično-žitného chleba a byla to pro mě pochoutka největší.
Možná to bylo i tou atmosférou a věkem. A proto tu máme kurz vaření staročeské kuchyně.
Pojďme zavzpomínat a připomenout si chutě našeho dětství na pokrmench připravených trošku moderně ale se stejnou láskou a chutí.
Menu:
Dušená šunka s křenovou pěnou, marinovanou okurkou, hořčicový med
Koprový krém se zastřeným vejcem
Krupicová kaše z espumy, skořicový cukr, lesní ovoce v tymiánovém medu
Dančí hřbet „sous vide“ perníková omáčka, špenátové spaetzle
Jablkový štrůdl s tvarohovou zmrzlinou
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin