Babiččina kuchyně

Termin konání:
20.09.2019 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 000 Kč
Podrobnosti:

Vzpomínám si, jak jsem si jako malá holka dávala na prázdninách u babičky krajáč teplého mléka, házela jsem si do něj kousky pšenično-žitného chleba a byla to pro mě pochoutka největší. 

Možná to bylo i tou atmosférou a věkem. A proto tu máme kurz vaření staročeské kuchyně. 

Pojďme zavzpomínat a připomenout si chutě našeho dětství na pokrmench připravených trošku moderně ale se stejnou láskou a chutí.

Menu:

       Dušená  šunka s křenovou pěnou, marinovanou okurkou, hořčicový med

          Koprový krém se zastřeným vejcem

          Krupicová kaše z espumy, skořicový cukr, lesní ovoce v tymiánovém medu

          Dančí hřbet „sous vide“ perníková omáčka, špenátové spaetzle

          Jablkový štrůdl s tvarohovou zmrzlinou

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři