Já měla vždy nejraději svíčkovou, můj syn nedá dopustit na rajskou a dcera miluje koprovou. Tak která je ta NEJ? Přece ta od maminky! Umíte ji jako maminka nebo je někde háček? Pojďme spolu háček vytáhnout a naučit se uvařit tu nejlepší omáčku.
Maximální počet účastníků na kurzu je 10.
Menu:
- svíčková omáčka
- rajská omáčka
- koprová omáčka s pošírovaným vejcem
- houskový knedlík, karlovarský knedlík
Co se na kurzu naučíme:
- zvolit správné maso
- správně maso upravit pro konkrétní omáčku
- připravit omáčky
- uvařit domácí knedlíky
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Z tohoto kurzu si domů odnesete nedocenitelnou dovednost, jak připravit výbornou omáčku s měkounkým masem a nadýchaným knedlíkem.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
Délka kurzu: 4-5 hodin