Čokoláda a zase jen čokoláda

Termin konání:
20.06.2019 13:00
Kurz Vede:
Helena Fléglová
Ukončeno
3 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Trochu teorie, hodně praxe.

Dozvíte se vše, co potřebujete vědět při práci s čokoládou. Ukážeme si, jak správně temperovat čokoládu, jaké teploty je nutné dodržovat u jednotlivých druhů čokolády. Vyrobíme si tabulkové čokolády, vylévané pralinky a čokoládové lanýže.

Program kurzu:

Výroba tabulkových čokolád – vyrobíme si domácí nugát (lískooříškový, arašídový, pistáciový), kterým tabulky naplníme, ozdobíme sušeným ovocem a oříšky


Výroba pralinek – naučíme se, jak se pracuje s kakaovým máslem a uděláme si pralinky s rozmanitými vzory a barvami. Jako náplň vyrobíme slaný karamel a ganache z hořké čokolády Inaya


Lanýže - vyrobíme čokoládovo-maracujové lanýže obalené v kaaku Red Cameroon a mangovém prachu

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu .


V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.


Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2020 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.