Trochu teorie, hodně praxe.
Dozvíte se vše, co potřebujete vědět při práci s čokoládou. Ukážeme si, jak správně temperovat čokoládu, jaké teploty je nutné dodržovat u jednotlivých druhů čokolády. Vyrobíme si tabulkové čokolády, vylévané pralinky, krájené pralinky a čokohrudky.
Program kurzu:
- temperace čokolády a kakaového másla
- Výroba vylévaných pralinek – naučíme se, jak se pracuje s kakaovým máslem a uděláme si pralinky s rozmanitými vzory a barvami, náplněmi
- Krájené pralinky double gianduja
- Čokohrudka
Získáte certifikát o absolvováním kurzu .
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.
Délka kurzu: 4 hodiny