Podzim je plný barev, hub, zelniny a patří k němu i zvěřina. My jsme to vše nakombinovali do jednoho kurzu. Aneb jak na dokonalé podzimní menu.
Menu:
- Podzimní houbový salát - Uzená kachní prsa, jeřabiny, batáty (čerstvé lišky, hlíva královskou, zaudíme kachní prsa, připravíme dresink z jeřabin)
- Topinamburové Velouté - Kaštanové ravioli, růžičková kapusta, dýňový olej (příprava topinaburového Velouté, příprava kaštanových raviol)
- Dančí svíčková - Pastiňák, lišky, šípková omáčka (dančí svíčková, pastinákové pyré, příprava šípkové omáčky)
- Dýňové lívance - Vanilkový Cottage, lesní plody, meduňka (dýňové lívance s vanilkovým cottagem)
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin