Dokonalé podzimní menu pro váš stůl

Termin konání:
19.10.2023 16:00
Kurz Vede:
Zdeněk Křížek
Ukončeno
3 900 Kč
Podrobnosti:

Podzim je plný barev, hub, zelniny a patří k němu i zvěřina. My jsme to vše nakombinovali do jednoho kurzu. Aneb jak na dokonalé podzimní menu.

 

Menu: 

  • Podzimní houbový salát - Uzená kachní prsa, jeřabiny, batáty (čerstvé lišky, hlíva královskou, zaudíme kachní prsa, připravíme dresink z jeřabin)

 

  • Topinamburové Velouté - Kaštanové ravioli, růžičková kapusta, dýňový olej (příprava topinaburového Velouté, příprava kaštanových raviol)

 

  • Dančí svíčková - Pastiňák, lišky, šípková omáčka (dančí svíčková, pastinákové pyré, příprava šípkové omáčky)

 

  • Dýňové lívance - Vanilkový Cottage, lesní plody, meduňka (dýňové lívance s vanilkovým cottagem)

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři