Fingerfoods - jak na moderní raut

Termin konání:
02.10.2019 16:00
Kurz Vede:
Martin Svatek
Poslední 3 volná místa
3 000 Kč
Podrobnosti:

Tentokrát v podání Martina Svatka.

Chlebíčky, jednohubky, sýrová roláda,... To je doba minulá!

Na tomto kurzu se zaměříme na moderní varianty dobrot pro Vaši oslavu.

 

Menu:

Kozí sýr s mangem
Tatarák z lososa s olivami
Marinovaný losos v citrusech
Tatarak ze svíčkové
Košíček s fenyklem a porkem
Kachní prsa s pečenými blumami
Telecí rostbíf s ančovičkovou majonézou
Vepřový bůček s hoisin omáčkou okurkou a koriandrem
Malá rajčátka s petrželovým pestem

 

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Účastníci získají certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co se nesní během kurzu, nabalíme na doma.

Délka kurzu: cca 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři