Tentokrát v podání Martina Svatka.
Chlebíčky, jednohubky, sýrová roláda,... To je doba minulá!
Na tomto kurzu se zaměříme na moderní varianty dobrot pro Vaši oslavu.
Menu:
Kozí sýr s mangem
Tatarák z lososa s olivami
Marinovaný losos v citrusech
Tatarak ze svíčkové
Košíček s fenyklem a porkem
Kachní prsa s pečenými blumami
Telecí rostbíf s ančovičkovou majonézou
Vepřový bůček s hoisin omáčkou okurkou a koriandrem
Malá rajčátka s petrželovým pestem
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Účastníci získají certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co se nesní během kurzu, nabalíme na doma.
Délka kurzu: cca 4 hodiny