Francouzské dezerty

Termin konání:
04.02.2020 16:00
Kurz Vede:
Anna Marvanová
Ukončeno
3 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Francie, Francie, sladká Francie.

Francouzské dezerty jsou tak pověstné, že je není třeba představovat. 

Umíte je ale připravit? A správně?

Sebemenší pochyby rozptýlí kurz s Helenou Fléglovou v Gurmandii v Jihlavě.

Menu:

  • řez Opera - káva, čokoláda
  • Ispahan - velká makronka liči, malina, růže
  • exotická baba au rhum - kynuté briošky naložené v sirupu s karibským rumem, mango, maracuja, kokosová šlehačka

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři